Saturday, 24 December 2016

Kunci Jawaban Tebak Lagu - Tebak Judul (Studio Edukasi)

loading...
loading...
Belum punya gamenya? Download dulu di Google Play!

Kunci Jawaban Kuis Tebak Lagu (Studio Edukasi)
Kuis Tebak Lagu (Studio Edukasi)

Tebak Judul 1

1. Aku berhenti sayang, ku tak bisa lanjutkan, kisah ini bersamamu aku tak akan mampu.
Jawaban: Bebaskan Diriku

2. Saat aku tertawa, di atas semua, saat aku menangisi kesedihanku.
Jawaban: Merindukanmu

3. Jujurlah sayang, aku tak mengapa, biar semua jelas telah berbeda, jika nanti aku yang harus pergi, ku terima walau sakit hati.
Jawaban: Sandiwara Cinta

4. Aku sudah mulai lupa, saat pertama rasakan lara, oleh harapan yang pupus, hingga hati cidera serius.
Jawaban: Terlatih Patah Hati

5. Tak pernah kumengerti, aku sebodoh ini, aku hidup untukmu, aku mati tanpamu.
Jawaban: H.U.M.T

6. Kauuuu, menyiksaku di sini, dalam rasa bersalah yang kini membunuhku secara perlahan.
Jawaban: Tak Pernah Ternilai

7. Satu kau begitu indah, dua kau memang menggoda, tiga kau beri harapan, aku jadi tak sabar.
Jawaban: Bunga Jiwaku

8. Menyendiri lagi, menyendiri lagi, di saat kau tinggalkan diriku pergi.
Jawaban: Disaat aku Mencintaimu

9. Setulusnya aku, akan terus menunggu, menanti sebuah jawaban, tuk memilikimu.
Jawaban: Menanti Sebuah Jawaban

10. Tak pernahkah kau sadari, akulah yang kau sakiti, engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari.
Jawaban: Aku yang Tersakiti

(Bersambung)
loading...
loading...

Kunci Jawaban Kuis Tebak Lagu - Tebak Penyanyi (Studio Edukasi)

loading...
loading...
Belum punya gamenya? Download dulu di Google Play!

Kunci Jawaban Kuis Tebak Lagu (Studio Edukasi)
Kuis Tebak Lagu (Studio Edukasi)

Tebak Penyanyi 1

1. Aku berhenti sayang, ku tak bisa lanjutkan, kisah ini bersamamu aku tak kan mampu.
Jawaban: Armada

2. Saat aku tertawa, di atas semua, saat aku menangisi kesedihanku.
Jawaban: D'Masiv

3. Jujurlah sayang, aku tak mengapa, biar semua jelas telah berbeda, jika nanti aku yang harus pergi, ku terima walau sakit hati.
Jawaban: Republik

4. Aku sudah mulai lupa, saat pertama rasakan lara, oleh harapan yang pupus, hingga hati cidera serius.
Jawaban: The Rain

5. Tak pernah kumengerti, aku sebodoh ini, aku hidup untukmu, aku mati tanpamu.
Jawaban: Noah

6. Kauuuu, menyiksaku di sini, dalam rasa bersalah yang kini membunuhku secara perlahan.
Jawaban: Last Child

7. Satu kau begitu indah, dua kau memang menggoda, tiga kau beri harapan, aku jadi tak sabar.
Jawaban: Yovie & Nuno

8. Menyendiri lagi, menyendiri lagi, di saat kau tinggalkan diriku pergi.
Jawaban: Dadali

9. Setulusnya aku, akan terus menunggu, menanti sebuah jawaban, tuk memilikimu.
Jawaban: Padi

10. Tak pernahkah kau sadari, akulah yang kau sakiti, engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari.
Jawaban: Judika

(Bersambung)
loading...
loading...

Friday, 23 December 2016

Kunci Jawaban Tatarucingan Sunda (Falcon App)

loading...
loading...
Belum punya gamenya? Download dulu di Google Play!

Lepel 1


Kunci Jawaban Tatarucingan Sunda
Tatarucingan Sunda
1. Basa sopan na pangambung naon?
Jawaban: Rorompok Korong

2. Bangku naon anu bisa didahar?
Jawaban: Bangkuang

3. Di tengah pasar aya naon?
Jawaban: Huruf S

4. Dicapit maju, teu dicapit cicing.
Jawaban: Sendal Capit

5. Nu di akod maju, ari nu ngakod cicing.
Jawaban: Pancuran

6. Naon anu aya di akhir zaman?
Jawaban: Huruf N

7. Boga sisit lain oray, boga makuta lain raja.
Jawaban: Ganas

8. Jalma modol bari naon?
Jawaban: Barijil

9. Diudag lumpat, didagoan cicing.
Jawaban: Kalangkang

10. Oray hejo panonna loba.
Jawaban: Peuteuy
11. Soeh teu bisa dikaput, kotor teu bisa diseuseuh.
Jawaban: Kertas

12. Sapi naon anu bau?
Jawaban: Sapiteng

13. Hayamna bodas, naonna anu hideung?
Jawaban: Kalangkangna

14. Monyet naek kana tangkal kai, tinggal naonna?
Jawaban: Turunna

15. Tukang naon lamun digeroan sok lumpat ngajauhan?
Jawaban: Tukang Maok

16. Diasupkeun hejo, dikaluarkeun beureum.
Jawaban: Seupah

17. Piring naon anu bisa dipake nempo bulan?
Jawaban: Piring Bolong

18. Palu naon anu bisa pidato?
Jawaban: Pa Lurah

19. Aya buah melon dibolongan, terus diasupan es batu, dikocok-kocok, terus digorolongkeun. Jadi naon tauh?
Jawaban: Jadi Jauh

20. Lauk naon anu panona loba?
Jawaban: Lauk Sakilo
21. Ku naon tukang baso nakolan mangkok?
Jawaban: Ku Sendok

22. Lauk naon anu bisa hiber?
Jawaban: Lauk Indosiar

23. Pare naon anu teu ngeunah?
Jawaban: Parea Rea Ngomong

24. Sapi naon anu bisa ngarayap dina tembok?
Jawaban: Sapiderman

25. Lima kali sabaraha anu eusina 17?
Jawaban: Lima Kali Solat

26. Boga dua suku, buluan, pamatukna jiga hayam, sukuna jiga hayam, tapi... awakna leuwih leutik ti hayam. Pokona jiga hayam weh. Naon cik???
Jawaban: Anak Hayam

27. Kaayaan keur poek pareum lampu. Aya lilin jeung obor. Mana nu tiheula dihurungkeun?
Jawaban: Korek Api

28. Dicekek beuheungna, dieleketek beuteungna.
Jawaban: Gitar

29. Geus dipotong ge anggeur we... disebutna panjang. Naon tah???
Jawaban: Kacang Panjang

30. Jalma meuli kasur keur naon?
Jawaban: Keur Beunta
31. Hideung, leutik, bahaya.
Jawaban: Sireum Napel Dina Bom

32. Dicabak aya dilieuk euweuh.
Jawaban: Ceuli

33. Lamun diucapkeun sakali jauh, lamun diucapkeun dua kali jadi deukeut. Naon tah???
Jawaban: Langit

34. Batu naon anu teu aya di cai?
Jawaban: Batu Garing

35. Bumbu dapur anu sahuruf naon?
Jawaban: U yah

36. Hurup naon anu ngeunah?
Jawaban: Nya T

37. Sato naon anu sahuruf???
Jawaban: I Kan

38. Di luar hujan angin, di WC hujan naon?
Jawaban: Hujan Heujeun

39. Cau naon anu bisa hirup di jeuro laut???
Jawaban: Cumi Cumi

40. Nini-nini bongkok kumaha sarena?
Jawaban: Peureum

41. Rancung lain landak, hejo lain tentara.
Jawaban: Kaktus

42. Cik ieu naon! Make baju bodas lain dokter, make topi hejo lain tentara.
Jawaban: Toge

43. Lamun dahar hirup, tapi lamun nginum paeh.
Jawaban: Seuneu

44. Aya di Indonesia, aya di Tasikmalaya, aya di Ciamis, aya di Sukabumi, aya di Cianjur, tapi euweuh di Garut. Naon cik?
Jawaban: Huruf i

45. Ditakol nyendol, teu ditakol nyendol.
Jawaban: Goong

46. Nangkub dieusi, nangkarak kosong.
Jawaban: Kopeah

47. Di tengah sawah aya naon?
Jawaban: Huruf w

48. Di luhur bodas... di handapna koneng. Naon tah?
Jawaban: Pocong nincak tai

49. Diajak dahar kalah naek?
Jawaban: Tukang gali sumur

50. Maju eleh, mundur meunang.
Jawaban: Tarik Tambang

51. Sukuna hiji, panon tilu.
Jawaban: Lampu Stopan

52. Kaca naon anu nyeri?
Jawaban: Kacabok

53. Bajuna hejo, leumpangna nguriling bari udud.
Jawaban: Obat nyamuk

54. Asupna tarik, kaluarna laun.
Jawaban: Leho

55. Ucing ngising muru naon?
Jawaban: Murungkung

56. Hayam naon anu sok diteangan ku jelema?
Jawaban: Hayam leungit

57. Make baju lain manusa, make dudukuy lain patani.
Jawaban: Bebegig

58. Baso dibalikeun jadi naon?
Jawaban: Bahe

59. Buah naon anu dipikaresep ku lalaki?
Jawaban: Buahenol

60. Buah naon anu tara diala?
Jawaban: Buah murag

61. Kasur naon anu matak nyeri?
Jawaban: Kasura

62. Dicukur buluan, teu dicukur dugul.
Jawaban: Kadongdong

63. Bapana udud, indungna nyeuseuh, anakna ceurik.
Jawaban: Kareta Api

64. Bisa naek, tapi teu bisa turun.
Jawaban: Haji

65. Udin teh bapana si Adun. Jadi Udin teh .... bapana si Adun.
Jawaban: Ngaran

66. Kaca naon anu pangbeuratna?
Jawaban: Kacalikan gajah

67. Manuk naon anu jangjangna dina suku, sirahna dina suku?
Jawaban: Manuk anu katincak

68. Ngaran jelema anu pang pondokna naon?
Jawaban: Samili

69. Sato naon anu sukuna dina sirah, awakna dina sirah?
Jawaban: Kutu

70. Lamun bodas disebut kotor, tapi hideung disebut bersih.
Jawaban: Papan tulis

71. Diusapan, didengkakkeun, tuluy diasupkeun.
Jawaban: Kacamata

72. Diubek diteangan, geus kapanggih dipiceun. Naon?
Jawaban: Korong

73. Hayam naon anu teu bisa lumpat?
Jawaban: Hayam Goreng

74. Diasupkeun kalah kaluar?
Jawaban: Kancing

75. Cing pangmacakeun (Paha Ayam + 234 + Din)
Jawaban: Pa Haji Samsudin

76. Gajah tumpak beca, gede naona?
Jawaban: Bohongna

77. Asup tina beuteung, kaluar tina tonggong?
Jawaban: Tai Sugu

78. Dahareun naon anu ngarana jeung warnana disebut sarua?
Jawaban: Coklat

79. Setan naon anu bisa nangtungkeun sepedah.
Jawaban: Setandar

80. Sato naon anu bisaeun mundur?
Jawaban: Sato nu nukangan tembok

81. Bujur ka kaler, hitutna kamana?
Jawaban: Kaambeu

82. Bensin ngan saliter, dicampuran naon meh motor bisa dipake jauh ngurilingan Pulau Jawab?
Jawaban: Campur dorong

83. Bisa turun, tapi teu bisa naek?
Jawaban: Hujan

Kode Kanggo Lebet ka Lepel 2: tatarucingan


Lepel 2

1. Misi: Ngala awi, terus teangan ucing, terus hayam, balik ka imah.
Jawaban: Patani

2. Hiji awak, 2 nyawa saha tah?
Jawaban: Istri hamil

3. Leutik di China, gede di Arab, cik naon?
Jawaban: Hurup A

4. (Gambar sawah + an + kotak)
Jawaban: Kotakan Sawah

5. Gajah naon anu tulalena pendek???
Jawaban: Gajah Pesek

6. Kuring teu boga jangjang, tapi bisa hiber... teu boga indung, tapi disebat anak. Boga buntut, oge huluan. Buntut kuring pendek, kadang oge buluan. Buntut kuring sok diceukeulan ku jelema nu keur ngintip-ngintip. Naon tah?
Jawaban: Anak panah

7. Nu palsu laku, ari nu asli teu laku. Cik naon???
Jawaban: Huntu palsu

8. Kuring reueus jadi 6 9 26 13 20 8 6 13 23 26. Rumus a=26, 1=z.
Jawaban: Urang Sunda

9. Bis naon lamun didiukan nyeuri???
Jawaban: Bisul

10. Mun gajah jadi hayam, maung jadi hayam, ucing jadi hayam, terus hayam jadi naon???
Jawaban: Jadi loba

11. bi + ngan + sa + lu
Jawaban: Sabilulungan

12. (Gambar Lampu Setopan)
Jawaban: Kuring Kerang Kerung

13. Saha nu motongan buuk hampir tiap poe... tapi teu beak-beak buukna???
Jawaban: Tukang Cukur

14. Jalma naon lamun ngojay terus teuleum, tapi buukna teu baseuh???
Jawaban: Jalma Botak

15. Naon sinonim tina kata bangor anu mimiti hurupna sarua hurup b???
Jawaban: Badeur

15. (Gambar)
Jawaban: Jawa Barat

16. Saha jalma anu hasil karyana sok ditincak-tincak ku batur, tapi teu ngambeuk ???
Jawaban: Tukang Nyieun Sendal

17. Jalan asupna ngagunakan hiji liang gede, saangeus asup kabagi jadi 5 jalur, jeung euweuh jalan kaluar... salianti jalan na mundur. Naon tah?
Jawaban: Sarung Tangan

18. Cik aya sabaraha hiji warna hejo?
Jawaban: Sapuluh

19. 4. yen beja didinya ari peting tara aya lampu, pokokna paroek jeng loba begal.
      5. Lamun aya jalma peting-peting liwat kadinya ceuk beja sok dicegat garong/begal.
      2. Jaman baheula dihiji tempat.
      1. Lamun henteu diancam bakal dipaehan atawa disiksa.
      6. Kacaritakeun lembur anu kacida sarienen nana jelema ngaliwat kadinya.
      3. Pokona sakumaha harta nu dibawa ku jalma teh kudu dibikeun ka garong.
Jawaban: 264531

20. Gambar TV, Rusa + K (Gambar)
Jawaban: TV Rusak

21. Teangan Jalan, Kumpulkeun Hurup (Gambar)
Jawaban: Bahasa Sunda

22. Naon nu kabaca? (Gambar)
Jawaban: Lift

23. Cik naon anu sok naek-turun di handapeun bujal?
Jawaban: Sleting

24. Cik teraskeun ieu Papatah Kolot, ngeduk cikur kedah mihatur, nyokel jahe kedah....
Jawaban: Micarek

25. Manehna ngagaduhan seeur waos, mun ngegel teu karasa nyeuri, malahan mah raos, karesepna ngagesek-gesek, manehna oge resep ngeunteng kana kaca. Cik naon tah?
Jawaban: Sisir

26. Aya beus Jakarta-Bandung ngamuat 32 orang, taripna 100rb/orang. Saatos diitung-itung... artos nu kakumpul teh totalna kur 3 juta. Cik saha nu can mayar?
Jawaban: Supir jeung Kenek

27. Nu ngajieuna teu butuh, nu meulina teu make, nu makena teu pesen. Naon tah???
Jawaban: Batu Nisan

28. Ular, Bis, Kucing (Gambar)
Jawaban: Bucat Bisul

29. Di Maribaya manehna kungsi nyarita ceunah asih ngarandakah jeung deudeuhna najan angin nu lirih leuih datangna arek langgeng manehna neundeun cintana di Maribaya manehna serah teuteupan ....... nyuuh pasrah renghap satekadan. (Eusian titik-titik koneng di luhur.)
Jawaban: Nyukcruk

30. Mun dikocok bodasna henteu kaluar, tapi mun dipencet mah kaluar. Naon tah?
Jawaban: Odol

31. Cik susun jadi kata nu dimaksud, saluyu jeung gambar (kereta, parasut, dasi)
Jawaban: Tarasi

32. Mun di jero imah awet, tapi mun di luar imah jadi abu. Cik naon tah???
Jawaban: Rokok

33. Buleud, warnaan, gendut... mun hitut jadi begang ???
Jawaban: Balon

34. (Gambar)
Jawaban: Kadaharan Sato

35. Biasana warna na hideung. Tapi tiap 7 poe sakali manehna robah warna jadi beureum. Cik naon tah.
Jawaban: Kalender

36. Budak nu teu nurut ka kolot disebut naon ??? (tanya ka kolot anjeun)
Jawaban: Basangkal

37. Cikaracak ninggang batu laun-laun jadi legok. Tai cak-cak ninggang huntu lila-lila mah .... (eusian titik-titik di lluhur anu pas merenah).
Jawaban: Dilebok

38. (Gambar botol sirup + sa + ayunan)
Jawaban: Hirup Sauyunan

39. Dibuka kulitna aya sikian jeung buluan, digegel sikina aya batangan. Naon tah ???
Jawaban: Jagong

40. Tebak gambar = mobil + tutut (tu=bu)
Jawaban: Mobil Butut

41. Mun kotak dibalik jadi naon ???
Jawaban: Katok

42. Cik naon nu kabaca dina gambar di gigir ??? (Gambar)
Jawaban: Liar

43. (Gambar yang harus dilihat dengan cermin)
Jawaban: Laleur Mapay Areuy

44. Itu kusir bangun ambek-ambek teuing, turun tina delman kuda dipecutan tarik teu aya pisan ras-rasan. Pupuh naon?
Jawaban: Maskumambang

45. (Gambar)
Jawaban: Hayang Kawin

46, Waktu hirup dinyanyian pas paeh dikeprokan. Naon tah ???
Jawaban: Lilin Ulang Taun

47. Lamun 4 hurup kuring teh dahareun, nu asalna ti laut terus digaringkeun. Mun 3 hurup kuring aya hubungana jeung ibu-ibu nu nyusuan. Mun 2 hurup kuring jadi singkatan ngaran salah sahiji negara. Mun sahurup kuring kaasup hurup vokal.
Jawaban: Asin

48. (Gambar)
Jawaban: Jurig Jarian

49. Uding kenging hadiah ti babaturan lamina pas maneh na ulang taun.
Tapi pas ditarima eta hadiahna langsung ditajong. Kira-kira naon eusi hadiahna ???
Jawaban: Bal Sepak

Kode Kanggo Lebet ka Lepel 3: tarsunmodern

Lepel 3

1. Kamus Inggris - Sunda: Don't hariwang Gusti Allah pasti nangtayungan everytime jeung everywhere. Naon Bahasa Inggrisna "nangtayungan"
Jawaban: Protect

2. Tebak Gambar: Saklar + Combro + Ban + Kerudung
Jawaban: Oncom Bandung

3. Tebak Gambar: Ucing + Mobil (Inggris) + Mata
Jawaban: Cingciripit

3. Anjeung ningali orang China keur dahar mie ayam pake naon ???
Jawaban: Panon

4. Cirina panjang jeung lonjong, aya 6 hurup (K....L)
Jawaban: Kapsul

5, Bahasa Jepangna: Teu boga duit.
Jawaban: Sakurata

6. Hayam naon anu sok ngendog di handapeun jembatan ???
Jawaban: Hayam Bikang

7. Kata naon nu kudu dicatet di kode soal: TarSun2017 di lepel 2 ???
Jawaban: Ngamumule Bahasa

8. Kasur mun dibalik jadi ???
Jawaban: Rusak

9. Diputer kalah nangtung ???
Jawaban: Lipstik

10. Ditincak teu nyeri-nyeri acan, tapi leumpang bisa jadi jengke. Naon tah ???
Jawaban: Tai Kotok

11. Dipotong teh kalah beuki panjang. Cik naon tah? (Karpet + Gelang)
Jawaban: Karet Gelang

12. Kuring boga 2 sungut, nu hiji sungutna badag, eta keur kuring. Nu hiji sungutna leutik, eta keur batur. Naon kuring teh?
Jawaban: Teko

13. "Itu saha dunungan nu nungtun munding digantelan geuning ku saputangan, itu saha dunungan ku ginding teuing sing horeng mah aduh geuning jungjunan" Sapenggal lirik tina lagu?
Jawaban: Es Lilin

14. Tebak gambar = Beurit (Tikus) + Truk
Jawaban: Tikusruk

15. Manuk naon anu panggagahna ???
Jawaban: Manuk Dadali

(Bersambung)
loading...
loading...

Sunday, 18 December 2016

Kunci Jawaban Kuis Tebak Lagu - Tebak Lirik (Studio Edukasi)

loading...
loading...
Belum punya gamenya? Download dulu di Google Play!

Kunci Jawaban Kuis Tebak Lagu (Studio Edukasi)
Kuis Tebak Lagu (Studio Edukasi)

Tebak Lirik 1

1. Kupetik bintang, untuk kau simpan, Cahayanya tenang, berikan kau perlindungan, sebagai pengingat teman, juga sebagai ______ semua tantangan.
Jawaban: Jawaban

2. Berada di pelukanmu mengajarkanku apa artinya______ kesempurnaan cinta.
Jawaban: Kenyamanan

3. Cinta itu ruang dan waktu, tak sekejap harus mau. Cinta butuh ruang yang sepi, tuk______ hati.
Jawaban: Mengutarakan

4. Tak bisa tuk teruskan, Dunia kita_____, Bila memang ini ujungnya.
Jawaban: Berbeda

5. Aku lah yang tetap memelukmu erat, saat kau berfikir______ berpaling.
Jawaban: Mungkinkah

6. Kau harus bisa berlapang dada. Kau harus bisa ambil______.
Jawaban: Hikmahnya

7. Untuk apa? Untuk apa cinta tanpa_____, untuk apa cinta tanpa perbuatan. Tak ada artinya.
Jawaban: Kejujuran

8. Ku bisa hadapi_____ terluka, yang pernah kurasa di waktu dulu.
Jawaban: Perihnya

9. Ada yang lain, di senyummu, yang_____ lidahku gugup tak bergerak.
Jawaban: Membuat

10. Aku sayang padamu, aku cinta padamu, semua kan ku_____ demi kebahagiaanmu.
Jawaban: Lakukan


Tebak Lirik 2

1. Bila rindu ini, masih milkmu, ______ sebuah tanya untukmu, harus berapa lama aku menunggumu.
Jawaban: Kuhadirkan

2. Ada ruang hatiku kini kau sentuh, aku bukan jatuh _____ namun aku jatuh hati.
Jawaban: Cinta

3. Kau adalah yang terindah, yang membuat hatiku tenang, mencintai kamu takkan pernah takut, sebab kau _____ segala kurangku.
Jawaban: Terima

4. Ku cinta kau, ku cinta kau, hanya kamu di hatiku, takkan pernah kan ______, sampai kau jadi milikku
Jawaban: Terganti

5. Ku suka dirinya, mungkin aku sayang, namun _____ mungkin, kau menjadi milikku.
Jawaban: Apakah

6. Dia dia dia cinta yang kutunggu tunggu tunggu, dia dia dia _____ hidupku.
Jawaban: Lengkapi

7. Dengar laraku, suara hati ini _____ namamu, karna separuh aku, dirimu
Jawaban: Memanggil

8. Ayo putra bangsa, harumkan negeri ini, ____ kita bangga, Indonesia.
Jawaban: Jadikan

9. Tak terkira, di sampingmu, adalah hal _____ yang pernah kuinginkan.
Jawaban: Terindah

10. Cinta jangan pernah kau coba _____ karna disini ku butuh kamu.
Jawaban: Pergi


Tebak Lirik 3

1. Untuk apa? Untuk apa cinta tanpa_____, untuk apa cinta tanpa perbuatan.
Jawaban: Kejujuran

2. Bila memang harus berpisah, aku akan tetap ceria, bila memang ini______, kau kan tetap ada dalam jiwa.
Jawaban: Ujungnya

3. Kau tau sejak pertama bertemu, terbayang _____ indah di matamu, kau berikan tatapan cinta untukku.
Jawaban: Senyum

4. Kau dan aku tercipta oleh waktu, hanya untuk saling mencintai, mungkin di_____ bersama, rajut kasih jalin cinta.
Jawaban: Takdirkan

5. Apa yang salah dengan lagu ini, kenapa _____ ku mengingatmu, seperti aku bisa merasakan getaran jantung dan langkah kakimu.
Jawaban: Kembali

6. Akulah serpihan kisah masa lalumu, yang ____ ingin tau keadaanmu.
Jawaban: Sekedar

7. Mungkin suatu saat nanti, kau _____ bahagia meski tak bersamaku.
Jawaban: Temukan

8. Kau yang kuinginkan, meski tak ku____, kau yang kubayangkan, yang slalu kuimpikan.
Jawaban: Ungkapkan

9. Terlalu manis untuk dilupakan, kenangan yang indah _____ tinggalah mimpi.
Jawaban: Bersamamu

10. Mana mungkin selimut tetangga, hangati _____ dalam kedinginan, malam-malam panjang, setiap tidurku selalu kesepian.
Jawaban: Tubuhku


Tebak Lirik 3

1. Dan terjadi lagi, kisah lama yang _____ kembali, kau terluka lagi, dari cinta yang rumit kau jalani.
Jawaban: Terulang

2. Garuda di dadaku, garuda kebanggaanku, ku yakin hari ini pasti menang, kobarkan ______, tunjukkan keinginanmu, ku yakin hari ini pasti menang.
Jawaban: Semangatmu

3. Sampai saat ini, rasaku ______ di sini, rasa yang tak akan hilang oleh waktu.
Jawaban: Bertahan

4. Aku tak bisa _____, bila kau tak ada di sini, aku tak habis pikirkan, bila kau tak lagi temani aku.
Jawaban: Bayangkan

5. Ada pelangi, di bola matamu, dan _____ diri tuk bilang aku sayang padamu.
Jawaban: Memaksa

6. Setidaknya diriku pernah berjuang, meski tak pernah ternilai di matamu, setidaknya ku pernah menanti, _____ melawan sepi hatiku.
Jawaban: Terkapar

7. Bawalah aku ke dalam, ke dalam hangat dirimu, bawalah aku _____ menari dalam pelukanmu.
Jawaban: Kesana

8. Mengapa kau pergi, mengapa kau pergi, di saat aku mulai mencintaimu, berharap engkau jadi ____ hatiku, malah kau pergi jauh dari hidupku.
Jawaban: Kekasih

9. Sepenuhnya akuuu, ingin memelukmuuu, _____ penuh harapan, tuk mencintaimu.
Jawaban: Mendekap

10. Bila tak selamanya kita bisa bersama, haruskah _____ di sini, dan bila selamanya kita bisa bersama, kusimpan cinta ini.
Jawaban: Menunggumu

(Bersambung)
loading...
loading...

Sunday, 11 December 2016

Kunci Jawaban Tebak Siapakah Aku (SiltreeTech)

loading...
loading...
Belum punya gamenya? Download dulu di Google Play!

Kunci Jawaban Tebak Siapakah Aku (Siltree Tech)
Tebak Siapakah Aku (Siltree Tech)
1. Kendaraan: Mobil
2. Alas, kepala: Bantal
3. Siapakah aku, proklamator: Soekarno
4. Apakah aku, kain: Handuk
5. Apakah aku, butiran: Gula
6. Apakah aku, bersinar: Bulan
7. Apakah aku, air: Hujan
8. Apakah aku, makanan: Nasi
9. Apakah aku, dibuka: Pintu
10. Apakah aku, alat, memasak: Kompor
11. Siapakah aku, profesi: Dokter
12. Apakah aku, wadah: Piring
13. Apakah aku, beratap: Rumah
14. Apakah aku, alat, memasak, mengiris: Pisau
15. Apakah aku, anggota, wajah: Hidung
16. Apakah aku, peralatan, makan: Garpu
17. Apakah aku, berombak, batas, laut: Pantai
18. Apakah aku, pembatas, rumah, terletak, luar: Pagar
19. Apakah aku, butiran, kering, olahan, padi: Beras
20. Apakah aku, wisata: Danau
21. Apakah aku, panas: Matahari
22. Apakah aku, bangunan, batu, segitiga: Piramida
23. Apakah aku, kera, terlindungi: Orangutan
24. Apakah aku, panjang, mengalir: Sungai
25. Apakah aku, candi, Buddha: Borobudur
26. Apakah aku, bertaring, berbulu, mengejar, tikus: Kucing
27. Apakah aku, buah, diparut: Kelapa
28. Apakah aku, bertandung, berbulu: Domba
29. Apakah aku, Sansekerta, Lima: Pancasila
30. Apakah aku, Gunung, Jatim, tertinggi: Semeru
31. Apakah aku, Kota, Teluk, Persia, Megah: Dubai
32. Apakah aku, panjang, penghubung: Jalan
33. Apakah aku, samudra, terluas: Pasifik
34. Apakah aku, kota, paling, Utara, Indonesia: Sabang
35. Apakah aku, burung, mitologis, lambang: Garuda
36. Apakah aku, wilayah, Afrika: Sahara
37. Apakah aku, rempah, bumbu: Cengkeh
38. Siapakah aku, profesi, sebutan, sarjana, teknik: Insinyur
39. Apakah aku, perusahaan, minyak: Pertamina
40. Apakah aku, bangunan, kamar: Hotel

41. Apakah aku, kerajaan, Jatim: Majapahit
42. Siapakah aku, profesi, perancang: Arsitek
43. Apakah aku, berbatang, berdaun: Pohon
44. Siapakah aku, pahlawan, revolusi: Soedirman
45. Apakah aku, atap, rumah: Genteng
46. Siapakah aku, kucing, anime: Doraemon
47. Apakah aku, gunung, Himalaya, puncak: Everest
48. Apakah aku, cairan, dari, kelapa: Santan
49. Apakah aku, tenaga, radioaktif: Nuklir
50. Siapakah aku, Golkar: Soeharto
51. Apakah aku, Bundar: Roda
52. Apakah aku, Kekaisaran, Kuno, Iran: Persia
53. Apakah aku, Pulau, Wisata: Lombok
54. Apakah aku, Ilmu, Sejarah, Penggalian: Arkeologi
55. Siapakah aku, Belanda, Jalan: Daendels
56. Apakah aku, Kera, Hidung, Besar: Bekantan
57. Apakah aku, Galaksi: Bimasakti
58. Apakah aku, Burung, Terlindungi: Cendrawasih
59. Siapakah aku, Tokoh, Wayang, Sakti: Gatotkaca
60. Apakah aku, Ilmu, Alam, Sifat, Materi: Fisika

61. Apakah aku, Olahan, Mentimun: Acar
62. Apakah aku, Lubang, Tempat, Menimba: Sumur
63. Apakah aku, Ruang, Tunggu, Bis: Halte
64. Siapakah aku, Ilmuwan, Terbesar, Fisika, Teoretis: Einstein
65. Apakah aku, Angin, Besar, Siklon: Badai
66. Apakah aku, Energi, Elektromagnetik, Sumber, Terang: Cahaya
67. Apakah aku, Kesultanan, Jawa: Mataram
68. Apakah aku, Bagian, Belakang, Binatang: Ekor
69. Siapakah aku, Pangeran, Pemimpin, Perang, Jawa: Diponegoro
70. Apakah aku, Perusahaan, Sistem, Operasi: Microsoft
71. Apakah aku, Hewan, Berkulit, Tebal: Badak
72. Apakah aku, Jenis, Musik, Indonesia: Dangdut
73. Siapakah aku, Tokoh, Pencipta, Mickey: Disney
74. Apakah aku, Kondisi, Ketiadaan, Cahaya: Gelap
75. Apakah aku, bagian, pohon: Akar
76. Apakah aku, alam, akhirat, kebajikan, Kahyangan: Surga
77. Siapakah aku, Tokoh, Panakawan, pengasuh, penasehat: Semar
78. Apakah aku, gigi, sudut, bibir: Taring
79. Apakah aku, rempah, kepulauan, Banda: Pala
80. Apakah aku, berpasangan, bertali: Sepatu

81. Apakah aku, planet, keenam: Saturnus
82. Apakah aku, unsur, udara: Oksigen
83. Apakah aku, buah, merah: Semangka
84. Apakah aku, biawak, besar: Komodo
85. Apakah aku, kecil, berbiji, pedas: Cabe
86. Apakah aku, nama, lain, bulu, tangkis: Badminton
87. Siapakah aku, tokoh, pencetus, teori, evolusi: Darwin
88. Apakah aku, logam, campuran, tembaga: Perunggu
89. Apakah aku, kepercayaan, kuno, suku, Jawa: Kejawen
90. Siapakah aku, Pahlawan, Indonesia, Kebangkitan, Perempuan: Kartini
91. Apakah aku, jenis, pohon, suci, sesajen: Beringin
92. Siapakah aku, pegawai, hukum, pengadilan: Jaksa
93. Apakah aku, olahan, ikan: Terasi
94. Siapakah aku, orang, ahli, memainkan, wayang: Dalang
95. Apakah aku, jenis, kapal, lambung, datar: Tongkang
96. Apakah aku, kesenian, budaya, khas, Ponorogo: Reog
97. Apakah aku, organ, tubuh, penyaring: Ginjal
98. Apakah aku, bubur, sagu, khas, Papua: Papeda
99. Siapakah aku, penulis, novel, Max, Havelaar: Multatuli
100. Apakah aku, uang, virtual: Bitcoin

(Bersambung)
loading...
loading...